Érdemes üvegfóliát használnod?

2018-02-21 11:00:00

Érdemes kijelző védőt használunk?

Mi a különbség a hagyományos, valamint az üvegfólia között?
Szereted a telefonodat? Megvédenéd bármiféle sérüléstől? Akkor tedd meg az első lépést egy üvegfólia beszerzésével! Hogy miért?
Bizonyára Veled is megtörtént már, hogy leejtetted a telefonodat, és végig repedt a kijelzője. És bizonyára azt is tudod, milyen bosszantó tud lenni az, amikor épphogy elhoztad a készülékedet a szervizből, egy óvatlan mozdulat miatt ismét kijelzővel lefelé landol a földön. Vagy, amikor a táskádban végig karcolod… Pontosan ezek az esetek azok, amelyeket könnyebben kivédhetsz egy jól megválasztott kijelzővédő fóliával.
Szögezzük le, hogyha nagyon sűrűn ejted le az iPhone készülékedet, vagy ha például gyermekeid vannak, akik eldobható játékként kezelik a drága telefonodat, elkerülhetetlen beszerezned egyet, hiszen pénzt és telefont is spórolhatsz azzal, ha védve van a kijelződ.
Egy kijelzővédő fólia ugyanis olyan plusz biztonsági réteget képez a készülékeden, amely elősegíti a törések és karcolások megelőzését - azonban fontos, hogy tudd, nem ad plusz erősítést az eredeti kijelzőnek, hanem azt védi a külső hatásoktól.
Ha körbenézel a piacon, és kicsit jobban utána jársz a kérdésnek, láthatod, vannak hagyományos, azaz műanyag és üveg kijelzővédő fóliák is. De melyik típusút érdemes választanod?
Az üvegfóliákról általánosságban elmondható, hogy bár bizonyos szempontból sérülékenyebbek, mint az egyszerű műanyag fóliák, nagyobb védelmet nyújtanak iPhone készüléked számára.
Emellett sokkal egyszerűbben tisztíthatóak, és a szennyeződések is kevésbé látszódnak rajtuk – ami fontos szempont lehet, mivel a mindennapi használat során gyakran előfordul, hogy bekoszolódik a kijelző, és az zavaró mind a látvány, mind pedig a felhasználás szempontjából.
Az üvegfóliák emellett sokkal simább felülettel is rendelkeznek, mint a hagyományos, műanyag fóliák. Ha úgy gondolod, hogy szakszerű segítség nélkül, egyedül próbálkozol a kijelzővédő felhelyezésével, a hagyományos fólián könnyen keletkeznek buborékok, amik nagyon bosszantóak tudnak lenni. Ez persze nem jelenti azt, hogy az üvegfólia feltétele nem igényel semmilyen gyakorlatot - mindkét típusú termékre igaz, hogy a tökéletes eredményhez érdemes mindig szakszerű segítséget igénybe venned. A felhelyezés gyorsan elkészül, és biztos, hogy semmilyen problémád nem lesz a későbbiek során, mert por-és levegő-mentesen kerülnek az iPhone készülékedre, milliméter pontossággal. Ezt mi magunk is garantáljuk Neked!
Egy biztos. Bármelyiket is választod, már tettél azért, hogy a telefonod épségét hosszabb távon megtarthasd.