Rólunk

iMeg nálunk - mert mi értünk a mobilok nyelvén!

Állj meg és fedezd fel az iCorner világát, ahol mindenki azon dolgozik, hogy még a tökéletesnél is jobbat kapj. Hiszen minden amit használunk folyamatos javításra és fejlesztésre szorul. Ezt adjuk mi. Gyorsan és professzionálisan.

Lassan 10 éve dolgozunk azért, hogy ügyfeleink részére a legjobb minőségű, leggyorsabb és egyben legmegbízhatóbb szolgáltatást nyújtsuk, hiszen tisztában vagyunk azzal, hogy manapság szinte elképzelhetetlen mobiltelefon nélkül létezni.

Hogy ezek a készülékek mennyire fontosak számunkra a mindennapok során, különösen akkor tűnik fel, amikor valamilyen sérülés vagy hiba keletkezik rajtuk. És ha már megtörtént a baj, kiemelten fontos az, hogy minél gyorsabban, minél profibb segítséget kapjunk.

Mi tudjuk, hogy az idő számít! Így olyan szakemberekkel dolgozunk együtt, akik rövid határidőn belül adnak profi megoldást bármilyen, iPhone mobil készülékeddel kapcsolatos problémádra. Folyamatosan fejlődő iPhone szerviz technológiánk biztosítja a gyorsaságot és a magas színvonalat, több éves tapasztalattal rendelkező kollégáink tudása pedig garancia a megbízhatóságra és tartósságra.

Kifejezetten iPhone telefonokra szakosodott szervizünk azt nyújtja számodra, amire szükséged van - profi segítséget, rövid határidővel. Mert tudjuk, hogy mennyire fontos az, hogy mobilodat a legjobb kezekben tudhasd.

Szolgáltatásaink:

Kipróbálod iPhone szervizünket?