iPhone pletykák I.

2018-07-09 13:14:41

Ahogy közeledünk a megjelenés dátumához, egyre több minden derül ki. Nem kell már sokat várnunk, de addig is szemezgessünk az iPhone körül lengő pletykákból.

Ming Chi Kuo múlt hét csütörtöki jelentésében lerántotta a leplet a körülbelüli készülék árakról illetve kinézetekről! Reméljük hihetünk neki.

Nézzük először a 6.5 hüvelykes OLED iPhone modellt, aminek körülbelül a jelenlegi iPhone X árába, azaz 1000 dollárba kellene kerülnie. Ez a készülék fekete, fehér és arany! színben lesz kapható és dual SIM képességekkel fog rendelkezni ha minden igaz.

A belépő szintű  6.1 hüvelykes LCD iPhone készüléket 700 dollár körül már elérhetővé teszik és ennek az eleje nagyjából hasonlít az iPhone X-re. Színvilága azonban más lesz: szürke, fehér, kék, piros, narancssárga színben választhatjuk ki majd új szeretett telefonunkat. Néhány úgynevezett prémium funkció hiányozni fog belőle, mint például a rozsdamentes acél váz, talán a 3D Touch.  Nekünk kicsit az 5C megjelenése jut eszünkbe róla. Olcsóbb, kicsit "butább" iPhone testvér szines vázon. De azért még így is elég okos és menő lesz! 

Forrás: 9to5Mac