Visszatér az Apple iPhone 3GS?

2018-06-20 15:30:00

 Igazi relikvia, igazi fanoknak!

Ti is emlékeztek még a harmadik generációs iPhone-ra? Igaz nem változtattak sokat a 3G-n, de akkor mindannyian örültünk neki. Milyen menőmanó is volt mindenki, akinek iPhone-ja volt akkoriban... 

Na, de térjünk vissza a témánkra.

Pár napja olvastuk a hírt, miszerint Dél-Koreában nemsokára újra piacra dobják a 2009-es Apple Iphone 3GS készüléket! Azonban ne kezdjünk el örülni és a nagyinak hirtelen venni egyet, hogy ő is végre almás legyen, mert nem újragyártásról szól a fáma. Csupán van egy vállalat ahol a raktárban porosodik pár eladatlan, bontatlan készülék. Ezeken a készülékeken még az iOS 6 fut, aminek a támogatása 2015-ben meg is szűnt, így gyakorlatilag csak telefonálni, smsezni és zenéthallgatni lehet rajta.

Se szelfi, se nagy képfelbontás!

A termékeket állítólag újracsomagolják és tesztelik eladás elött. Reméljük az akkumulátorokat is, mivel 9 évig "állva" hagyni nem szép dolog és könnyen működésképtelenné is válhat.

Ha mindezek után még mindig szükségét érzed, hogy egy bontatlan iPhone 3GS tulajdonosa legyél akkor figyeld a híreket és készíts be körülbelül 12.000 forintot, hisz ennyiért kíván tőle megszabadulni az SK-Telink nevű cég. De villámgyorsnak kell lenned! Mi szinte biztosak vagyunk benne, hogy percek alatt elkapkodják.

Mi minimum 2-t kérünk! :)