Szerinted is az iPhone X-nek van a legjobb kamerája?

2018-03-09 14:00:00

A Consumer Reports szerint az iPhone X-nek és az iPhone 8-nak van a legjobb kamerája.
Az általuk közzétett cikkben a 10 legjobb kamerával rendelkező okostelefont sorakoztatták fel. A Consumer Reports elsősorban állókép teszteket végzett, így a felbontás, a dinamikatartomány és a színpontosság alapján jött létre a toplista. 
Nem okozott nagy meglepetést, hogy az első helyet az iPhone X szerezte meg a mindkét kamerában elhelyezkedő optikai képstabilizátor sokat javít a képek minőségén. A második helyet az iPhone 8 a harmadik helyet pedig az iPhone 8 Plus szerezte meg. 

      A top 10-es lista pedig a következő:

1. Apple iPhone X

2. Apple iPhone 8

3. Apple iPhone 8 Plus

4. Samsung Galaxy S8+

5. Apple iPhone 7

6. Apple iPhone 6s Plus

7. Samsung Galaxy S8

8. Samsung Galaxy Note8

9. Apple iPhone 7 Plus

10. Samsung Galay S8 Active


Az eredményekből kiderül, hogy a Samsung és az iPhone még mindig versenyzik egymással. A Consumer Reports a felmérésben a videókészítés minőségét is tesztelte, szerintük az iPhone X és az iPhone 8 “kiváló” minőségű kamerával rendelkeznek, míg az iPhone 8 Plus-t “nagyon jónak” titulálták a videózás terén. Emellett az iPhone 7 és az iPhone 6s Plus is “nagyon jó” minősítést kaptak a videó és az állóképek szempontjából, a listán az ötödik és hatodik helyet szerezték meg. Az iPhone 7 Plus a kilencedik a sorban, szintén “nagyon jó” minősítéssel büszkélkedhet mind a két szempontból.

Ti egyet értetek vele, hogy az iPhone X-nek van a legjobb kamerája? 

 
 
Forrás: https://www.consumerreports.org/smartphones/best-smartphone-cameras/