Mikorra várhatóak az iPhone-ok?

2018-08-03 12:05:37

Ahogy beléptünk az augusztusba minden alma rajongó lelkébe beleköltözött újra az a bizsergető kis izgalom az új iPhone-ok után. Nincs már messze szeptember, nem kell sokat várni! 

Az Apple híve a szabályszerűségeknek. Aki jól odafigyel észreveheti, hogy például a szoftverfrissítések keddenként jönnek, az elmúlt 6 évben pedig keddre vagy szerdára esett mindig a szeptemberi bemutató. DE! Még mindig tudjuk ezt tovább fokozni. 6 éve mindig szeptember első 2 hetében mutatkoztak be az új készülékek. Szóval maradt 4-e, 5-e, 11-e és 12-e.

Vannak akik számolnak a Labor Day-jel, azaz a munka ünnepével, ami mindig szeptember első hétfője amit követett másnap a Keynote. Mikor ez az ünnep 3-ára esett vagy korábbra akkor kedden volt a bemutató, ha 5-e vagy azután akkor viszont szerdára. Ha ezt vesszük alapul akkor szeptember 4-re szavazhatnánk.

DE! Mikor is voltak az előző Keynote-ok?

Nagyjából reális ez a kedd-szerda előrejelzés, de másnapi Keynote-ot mi például nem látunk itt, hanem inkább 1 hetest. Szóval ha minket kérdeztek akkor szeptember 11 lehetne, de ugye az megemlékezési nap így kizárható azaz maradt a szeptember 12! Utána meg ugye körülbelül 1.5 hét és birtokolható is a termék :)

Forrás: CNET