KeyNote 2019. június

2019-06-11 10:44:00

Túl vagyunk a nagy napon, ismertették az idei operációs rendszerek újításait, valamint hardveres bejelentéseknek is örvendhettünk. Megosztunk most veletek néhányat, amelyek Benneteket is érinthetnek.

 

 

►Gépelés anélkül, hogy felemelnéd az ujjad. Ez az iPhone SE használóknak óriási hír.
►Reminders-ek újragondolva. Jelzési stílus hozzáadása vagy módosítása, csoportértesítéseket is használhatunk. Néhány alkalmazás a tartózkodási helyünk alapján küld releváns jelzéseket. Például emlékeztetni tud arra, hogy hívjunk fel valakit, amikor egy adott helyre érünk, vagy amikor elindulunk onnan egy másik helyre.
►Lenyűgöző Street View. Folyamatos haladás, befordulás a célra, és nagy felbontású, élvezhető képek az utcákról.
►Log in with Apple ! Nem csak Facebook és Google lesz ezentúl a bejelentkezési lehetőség, hanem az Apple is. Bizalmasabb barátságot ápolva nem oszt meg információt, és ha akarod, az email-ed helyett is egy átmenetit állít be.
►Memoji Stickers! Sosem lehettél még ilyen kifejező...
►Videós felvételek javítása! Forgatás, effektek, színjavítás, egy bökéssel, és a Fotók is újszerűen mutatja a képeket. Sarkosan, automatikus videólejátszással, kreatív elrendezéssel.
►Ezentúl felolvassa a bejövő üzeneteinket automatikusan, és várja a válaszodat. Amit mondasz, lejegyzi, és kérdés nélkül elküldi, ha erre utaló a szöveg.

Használjuk vidáman, zökkenőmentesen, és ha mégis akadályoz Benneteket valami, várunk az Oktogonnál!

http://www.icorner.hu/szolgaltatasaink