iMeg nálunk!

2019-06-24 09:00:00

Gyorsan akarsz profi megoldást? iMeg nálunk!
Minden átvett iPhone mobilkészüléket szakképzett, több éves tapasztalattal rendelkező szakembereink vizsgálnak be a legmodernebb technika segítségével, ami garancia arra, hogy készüléked nálunk a lehető legjobb kezekben van!
A mechanikai erőhatás például esés, nyomás hatására könnyen megrepedhet és meghibásodhat a kijelző. Ezért nem meglepő, hogy a leggyakoribb meghibásodások általában a kijelzőket ért sérülések miatt következnek be.

Az iPhone-ok kijelzői nem olcsó és nem egyszerű alkatrészek, éppen ezért nem sorolható a könnyen, akár otthon is elvégezhető javítások közé ezek sérülései. Az otthoni hobbiszerelők tevékenysége miatt még nagyobb kár keletkezhet a készülékben, ez az eset költségesebb és időigényesebb javítást eredményezhet.

Kiváló technikai felszereltségünknek köszönhetően gyorsan kiszűrhetőek az esetleges iPhone hibák, így gondoskodunk arról, hogy készüléked a lehető leghamarabb elkészüljön, valamint visszanyerje eredeti funkcióját. Software és egyéb egyértelmű, hamar kiszűrhető meghibásodások esetén (kijelző, akkumulátor, kamera stb.) olyan javításokra törekszünk, ami helyben is megvárható, tehát maximum 30-60 percet vesz igénybe. Ezt az időt nem nehéz kitölteni, hiszen rengeteg lehetőség van központi elhelyezkedésünknek köszönhetően. A VI. kerületben, az Aradi utca 5. szám alatt találod naprakész csapatunkat, szinte rögtön a körúti gyógyszertártól belépve az Aradira.


Ne feledjétek!
KIJELZŐ-, ÉS AKKUMULÁTORCSERE NYÁRI AKCIÓVAL VÁRUNK BENNETEKET!