Így maxold ki a fesztiválokat a mobilod segítségével!

2019-07-08 13:49:41

Gondoskodj a készülék védeleméről
Tudtad, hogy a 35 év alatti okostelefon tulajdonosok tizenkét hónapon belül összetörik új készüléküket? Vagy azt, hogy az Egyesült Államokban évente 10,7 milliárdot költenek csak az iPhone felhasználók a szervízelésre?

Az okostelefonok legdrágább alkatrészét, a készülék kijelzőjét érő karcolódás alapból is az egyik legyakoribb sérülés típus, de a fesztiválozás nyilvánvalóan fokozott veszélyeknek teszi ki a mobilokat. Ennek ellenére a Zagg kutatása szerint az emberek nagyjából csak fele áldoz valamilyen, az okostelefonok védelmét szolgáló termékre.

A legújabb kijelző védők már nem rontják a kijelző láthatóságát, használati értékét, és a felhelyezésük is néhány perc alatt egyszerűen, buborékmentesen megoldható. Néhány ezer forintos befektetéssel tehát sok kellemetlenségtől megkímélhetjük magunkat és a pénztárcánkat.

Töltsd a mobilod menet közben
Ha már gondoskodtunk róla, hogy lehetőleg ugyanabban az állapotban vigyük haza a telefont a fesztiválról, ahogy nekivágtunk, a következő probléma, amivel a helyszínen szembesülni fogunk, hogy korlátozottan tudjuk csak feltölteni a készülékünket, pedig a fotózás és videózás miatti nagyobb igénybevételnek köszönhetően, a megszokott üzemidő a töredékére csökkenhet. Bármennyire is elterjedtek a töltőpontok, senki nem akar egy helyben ácsorogni, amíg mindenki a bulizással van elfoglalva.

Sokkal kényelmesebb, ha mindig kéznél van egy hordozható enegerigaforrás. Ezek kicsik, könnyűek, akár egy övtáskában is elférnek, tehát állandóan magunknál tarthatjuk őket, és készüléktől függően általában három-négy alkalommal újratölthetjük vele telefonunkat.