Gondoltad volna, hogy ez a leggyakoribb meghibásodás?

2018-03-16 15:00:00

A mechanikai erőhatás például leejtés, megnyomódás hatására könnyen megrepedhet és meghibásodhat a kijelző. Ezért nem meglepő, hogy a  leggyakoribb meghibásodások általában a kijelzőket ért sérülések miatt következnek be. A kijelző berepedhet vagy be is törhet, a sérülés mértékétől függően. Azon kívül, hogy ezek a készülékek esztétikai vagy használati szempontokból okozhatnak gondot, az élessé vált vagy kipotyogó alkatrészek miatt balesetveszélyesek is lehetnek. 

Az iPhone-ok kijelzője nem tartozik az olcsó és egyszerű alkatrészek közé, éppen ezért nem sorolható a könnyen akár otthon is elvégezhető javítások közé. Az otthoni hobbiszerelők tevékenysége miatt még nagyobb kár keletkezhet a készülékben, ezaz eset költségesebb és igényesebb javítást eredményezhet. 

Az Apple okostelefonjainak kijelző cseréjéhez speciális szerszámok kellenek és minden típusnál egyedi módszerekkel kell kiszerelni a meghibásodott vagy törött iPhone kijelzőt. Nálunk a szervizesek a lehető legjobban ismerik ezeket a módszereket, így bátran ránk bízhatod a készüléked!

 

2018. március 31 -ig akciós árakkal várunk :
6+ kijelző csere: 14.990 Ft
6s+ kijelző csere: 19.990 Ft
7+ kijelző csere: 29.990 Ft
1 év garanciával és ajándék üvegfóliával!
 

Nálunk a javítást akár a helyszínen is megvárhatod, egy kellemes kávé társaságában!